Advertisement

Σεισμοσ Κινα : Κίνα: 589 νεκροί και 46 αγνοούμενοι από σεισμούς ... / Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία σετσουάν της νοτιοδυτικής κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον.

Σεισμοσ Κινα : Κίνα: 589 νεκροί και 46 αγνοούμενοι από σεισμούς ... / Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία σετσουάν της νοτιοδυτικής κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον.. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία σετσουάν, στη νοτιοδυτική κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό. Μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση δίνουν στα λεγόμενα του β. Σάββατο, 22 μαΐου 2021 01:46. Όλες οι ειδήσεις για σεισμό στην αθήνα και όλη την ελλάδα live.

Φονικός σεισμός 6 ρίχτερ συγκλόνισε την κίνα (pics&vid). Σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών στην σετσουάν. Μια σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών έπληξε σήμερα μια περιοχή της νότιας κίνας κοντά στα σύνορα με την ινδία, ανακοίνωσε το γεωλογικό. Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στην κίνα (pics&vid). Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία σετσουάν, στη νοτιοδυτική κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό.

Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην Κίνα!
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην Κίνα! from www.newsit.gr
Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. Ο πρόεδρος της κίνας σι τζινγκπίν και ο πρωθυπουργός λι κετσιάνγκ ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να καταβληθούν οι ύπατες προσπάθειες για να διασωθούν τα θύματα του σεισμού και να περιορισθεί. 13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ. Ο πιο θανατηφόρος σεισμός στην ιστορία συνέβη το 1556 στο σαανσί της κίνας, με εκτιμώμενο αριθμό θανάτων 830.000. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε χθες τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν της κίνας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές σήμερα. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Σάββατο, 22 μαΐου 2021 01:46.

Παρακολούθηση της σεισμικότητας σε πραγματικό χρόνο.

Σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας σήμερα, νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία σετσουάν, στη νοτιοδυτική κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό. Φονικός σεισμός 6 ρίχτερ συγκλόνισε την κίνα (pics&vid). Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στην κίνα (pics&vid). Οι ποινές που προβλέπει ο ποινικός κώδικας για τα εγκλήματα του πιλότου. Σάββατο, 22 μαΐου 2021 01:46. Μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση δίνουν στα λεγόμενα του β. Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες. Εμβολιάζει κατά μέσο όρο 20 εκατ. Τρεις νεκροί και 27 τραυματίες από τον σεισμό στην επαρχία γιουνάν. Συνεχίζει το ταξίδι του το κοπάδι των άγριων ελεφάντων στην κίνα. Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία σετσουάν της νοτιοδυτικής κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον. Ο μητροπολίτης επικαλείται συνδυαστικά πληροφορίες και αποκαλύψεις κεκοιμημένων ήδη αγίων.

Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Με δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα βαρύνεται ο 32χρονος για το αποτρόπαιο έγκλημα στα. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Μια σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών έπληξε σήμερα μια περιοχή της νότιας κίνας κοντά στα σύνορα με την ινδία, ανακοίνωσε το γεωλογικό. Όπως αναφέρεται, κίνα και ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των σκοπίων στο νατοϊκό στρατόπεδο.

Κοροναϊός: Facebook, HSBC και άλλοι κολοσσοί "παγώνουν" τα ...
Κοροναϊός: Facebook, HSBC και άλλοι κολοσσοί "παγώνουν" τα ... from www.newsit.gr
Το άρθρο σεισμοσ κινα σημερα εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Πούτιν ο οποίος επίπληξε δημοσίως ρωσικά μμε για την στάση τους και την κριτική τους εναντίον του μπάιντεν! Σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών στην σετσουάν. Η δόνηση ήταν μεγέθους 6 βαθμών και έπληξε την επαρχία του σετσουάν, όπου καταστράφηκαν 10.000 κατοικίες. Σεισμική δόνηση 5,6 ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή γινγκτζιάνγκ της το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας, ανακοίνωσε ότι το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στο. Οι ποινές που προβλέπει ο ποινικός κώδικας για τα εγκλήματα του πιλότου. Φονικός σεισμός 6 ρίχτερ συγκλόνισε την κίνα (pics&vid). Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε σήμερα τη νότια κίνα (αργά το βράδυ της δευτέρας, τοπική ώρα), με τις πληροφορίες για θύματα να είναι ακόμα.

Μια σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών έπληξε σήμερα μια περιοχή της νότιας κίνας κοντά στα σύνορα με την ινδία, ανακοίνωσε το γεωλογικό.

Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες. Τρεις νεκροί και 27 τραυματίες από τον σεισμό στην επαρχία γιουνάν. Με δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα βαρύνεται ο 32χρονος για το αποτρόπαιο έγκλημα στα. Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση που είχε πλήξει το 2008 την επαρχία σετσουάν στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν. Ο πιο θανατηφόρος σεισμός στην ιστορία συνέβη το 1556 στο σαανσί της κίνας, με εκτιμώμενο αριθμό θανάτων 830.000. Το άρθρο σεισμοσ κινα σημερα εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Σεισμός 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία σετσουάν, στη νοτιοδυτική κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό. Πούτιν ο οποίος επίπληξε δημοσίως ρωσικά μμε για την στάση τους και την κριτική τους εναντίον του μπάιντεν! Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. Φόβους για τουλάχιστον 100 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες εξέφρασε η κινεζική κυβέρνηση μετά το σεισμό των 7 βαθμών που συγκλόνισε σήμερα τη νοτιοδυτική κίνα. Σεισμική δόνηση 5,6 ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή γινγκτζιάνγκ της το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας, ανακοίνωσε ότι το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στο.

Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση που είχε πλήξει το 2008 την επαρχία σετσουάν στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Μάθετε που έκανε σεισμό σήμερα. Με δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα βαρύνεται ο 32χρονος για το αποτρόπαιο έγκλημα στα. Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε σήμερα τη νότια κίνα (αργά το βράδυ της δευτέρας, τοπική ώρα), με τις πληροφορίες για θύματα να είναι ακόμα.

ΚΟΣΜΟΣ - Ysterografo News
ΚΟΣΜΟΣ - Ysterografo News from ysterografonews.gr
Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση που είχε πλήξει το 2008 την επαρχία σετσουάν στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν. Το άρθρο σεισμοσ κινα σημερα εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Φόβους για τουλάχιστον 100 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες εξέφρασε η κινεζική κυβέρνηση μετά το σεισμό των 7 βαθμών που συγκλόνισε σήμερα τη νοτιοδυτική κίνα. Η δόνηση ήταν μεγέθους 6 βαθμών και έπληξε την επαρχία του σετσουάν, όπου καταστράφηκαν 10.000 κατοικίες. Παρακολούθηση της σεισμικότητας σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για ισχυρούς σεισμούς που είναι εγκατεστημένο στη γιμπίν ήχησε μόλις 10. Όπως αναφέρεται, κίνα και ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των σκοπίων στο νατοϊκό στρατόπεδο. Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες.

13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ.

Το άρθρο σεισμοσ κινα σημερα εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Ο πρόεδρος της κίνας σι τζινγκπίν και ο πρωθυπουργός λι κετσιάνγκ ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να καταβληθούν οι ύπατες προσπάθειες για να διασωθούν τα θύματα του σεισμού και να περιορισθεί. Μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση δίνουν στα λεγόμενα του β. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν. 13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ. Σάββατο, 22 μαΐου 2021 01:46. Ο μητροπολίτης επικαλείται συνδυαστικά πληροφορίες και αποκαλύψεις κεκοιμημένων ήδη αγίων. Έτσι, το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών. Σεισμός 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και. Η νοτιοδυτική κίνα πλήττεται συχνά από ισχυρούς σεισμούς. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Σεισμική δόνηση 5,6 ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή γινγκτζιάνγκ της το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας, ανακοίνωσε ότι το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στο.

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν σεισμοσ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία σετσουάν, στη νοτιοδυτική κίνα, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό.

Posting Komentar

0 Komentar